تاريخ : پنج شنبه 26 مرداد 1391برچسب:, | 13:8 | نویسنده : مصطفی اکبری

چكيده
سابقه و هدف : دوغ نوعي نوشيدني تخميري است كه از اختلاط ماست با آب و مقدا ري نمك تهيه مي شود. دو فاز شدن اين فراورده در طول زمان
و تجمع كازئين ها ناشي مي شود. بنابراين، در پژوهش حاضر ضمن بررسي كارايي برخي pH نگهداري، مشكل عمده اي است كه از پايين بودن
مواد هيدروكلوئيدي در جلوگيري از دو فاز شدن دوغ، سازوكار پايدارسازي دوغ توسط كتيرا به عنوان يك نوع صمغ بومي بررسي شد.

دانلود ادامه مطلب ...



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 20 مرداد 1391برچسب:, | 16:8 | نویسنده : مصطفی اکبری

چكيده
پايين آن در طول مدت نگهداري آب مي اندازد. در سالهاي اخير، مطالعاتي در pH سابقه و هدف : دوغ، نوشيدني بومي ايراني است كه به دليل
زمينه پايدارسازي دوغ با استفاده از هيدروكلوئيدهاي مختلف صورت گرفته است . هدف از اين مطالعه، مقايسه تأثير سه گونه مختلف كتيراي
ايراني ( آستراگالوس گوسيپينوس، آستراگالوس فلوكوسوس و آستراگالوس راهنسي س) بر خصوصيات رئول وژيك و پايداري اين نوشيدني لبني در
مدت زمان نگهداري آن بود.

 

دانلود ادامه مطلب ...



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 19 مرداد 1398برچسب:, | 14:56 | نویسنده : مصطفی اکبری

با توجه نیازهای جوامع بشری به مصرف لبنیات مخصوصا دوغ بعنوان یک نوشیدنی لبنی سرشار از کلسیم مورد نیاز بدن بر آن شدیم در این مقاله به بررسی کیفی انواع گوناگون دوغ روشهای تهیه آن و تاثیر استفاده از ساختارها متفاوت بر روی خواص فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی محصول بپردازیم

برای دانلود فایل ادامه مطلب ......



ادامه مطلب
صفحه قبل 1 صفحه بعد